Slider 3

Een ervaren rijschool
met een persoonlijke aanpak

Slider 2

Betaalbaar lessen bij een
instructeur naar keuze

Slider 1

Maak direct een afspraak
voor een vrijblijvende proefles!

Home

Met plezier je rijbewijs B halen

De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren. De rijlessen kun je praktisch vormgeven door het volgen van losse rijlessen of door een keuze te maken voor een 21 daagse cursus. Juist daarom is de BANI-Rijschool  een prettige verkeersschool om mee samen te werken.

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je het beste voor onze verkeersschool kunt kiezen. Lessen bij onze rijschool worden niet alleen afgestemd op hoe jij dat voor je ziet, wij betalen ook jouw eerste herexamen mocht je niet slagen na het aantal lessen dat wij je hebben geadviseerd. Maak gerust eens kennis met onze rijschool door het volgen van een proefles van 120 minuten.

Starten met je autorijbewijs

Als je start met je rijopleiding bij BANI  doorloop je een uniek lesprogramma waardoor je minder rijlessen nodig hebt! Afhankelijk van jouw wensen biedt  Bani-rijschool de keuze uit verschillende rijlespakketten.

Waarom je rijbewijs halen bij BANI!

–            Een unieke en zeer effectieve lesmethode

–           Geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden

–           Gespreid betalen

–           Kortom: Bani rijopleiding, zeker geslaagd!

Klik rechts op één van de onderdelen voor meer informatie.

OpleidingBel mij terug

Meer informatie nodig? Aanmelden? Je kunt ervoor kiezen om hier je gegevens achter te laten. Wij zullen dan zsm contact met je opnemen.

captchaVersturen