Slider 3

Een ervaren rijschool
met een persoonlijke aanpak

Slider 2

Betaalbaar lessen bij een
instructeur naar keuze

Slider 1

Maak direct een afspraak
voor een vrijblijvende proefles!

Snel jouw rijbewijs!

Deze supersnelle 21 daagse cursus geeft je de gelegenheid in korte tijde je rijbewijs te halen.Ideaal als je in je vakantie je rijbewijs wilt halen.Wil je binnenkort starten met een 21 daagse cursus? Spreek dan nu alvast je intake af, zodat je snel kunt starten!

Je rijbewijs in 21 dagen

Bij de 21 daagse cursus is het wenselijk dat je al voordat je begint al in het bezit bent van het theoriecertificaat.Je praktijkexamen wordt bij aanvang van de cursus direct aangevraagd bij het CBR.Tijdens deze unieke 21 daagse cursus maak je vanaf je eerste rijles al kennis met de instructiewijzer en de instructieonderdelen die op het examen gevraagd kunnen worden.

Kosten 21 daagse spoedcursus rijbewijs!

 Autorijles al vanaf 43,- (bij het kopen van een lespakket)

Wanneer je rijscholen  gaat vergelijken, dan kijk je natuurlijk ook naar de kosten. Wij vinden het belangrijk om een goede indicatie te kunnen geven en daarom kijken we tijdens de proefles naar het aantal lessen dat jij nodig hebt. Op basis daarvan weet jij wat het rijbewijs halen gaat kosten. Wij bieden een compleet rijlessen pakket, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. En mocht je de eerste keer niet slagen na het aantal door ons geadviseerde rijlessen, dan krijg je van ons de kosten voor je eerste herexamen terug.

Prijzen rijbewijs B

Losse lesprijs (60 min)

Auto (B) € 45
Vanaf tarief (als je een lespakket koopt) € 43,-

Proefles/intest

Auto (B) Gratis*
*Als je bij ons gaat lessen, anders € 75,00.

OpleidingBel mij terug

Meer informatie nodig? Aanmelden? Je kunt ervoor kiezen om hier je gegevens achter te laten. Wij zullen dan zsm contact met je opnemen.

captchaVersturen